Με χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση των υποστηρικτικών μαθημάτων προετοιμασίας για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου από την ομάδα ανοιχτού λογισμικού. Η προσπάθειά μας συνοδεύτηκε από ενθουσιασμό και αφοσίωση, και είμαστε ενθουσιασμένοι που καταφέραμε να σας παρέχουμε την αναγκαία υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτού του σημαντικού ακαδημαϊκού περιόδου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στα μαθήματα, καθώς και τους διδάσκοντες που μας στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων. Είναι η αφοσίωσή σας που μας κινητοποιεί και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να προωθούμε την ανάπτυξη του ανοιχτού λογισμικού και της εκπαίδευσης.

Πέραν αυτού, επιτύχαμε έναν ιδιαίτερα σημαντικό στόχο: το μάθημα “Παραλληλος και Κατανεμημένος Υπολογισμός” έχει φτάσει σχεδόν τα 40 άτομα. Αυτό αποτελεί μια σημαντική επίδοση για εμάς και δείχνει τον αυξανόμενο ενδιαφέρον που υπάρχει για την τεχνολογία αυτήν.

Θα θέλαμε επίσης να αναγνωρίσουμε τον εξαιρετικό ρόλο που διαδραματίσαν ορισμένα αξιόλογα μέλη της κοινότητάς μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Λέσχης Κυβερνοασφάλειας, Διονύση Χαλεπλή, καθώς και τον φοιτητή Γιώργο Χονδροματίδη για την πολύτιμη συμβολή τους. Επίσης, θέλουμε να αναφερθούμε στον Γεώργιο Φακίδη, μέλος της οργανωτικής ομάδας της κοινότητας ανοιχτού λογισμικού, και τον Κωνσταντίνο Κωσταντινίδη, επίσης μέλος της ομάδας ανοιχτού λογισμικού, για την αφοσίωση και την ενεργή συμμετοχή τους στον αγώνα μας για την προώθηση του ανοιχτού λογισμικού και της τεχνολογίας γενικότερα.

Συνοψίζοντας, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της προετοιμασίας και σας καλούμε να συνεχίσετε να μας στηρίζετε και να μοιράζεστε τη γνώση σας με την κοινότητα. Κάθε συμβολή είναι πολύτιμη και συμβάλλει στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και της εκπαίδευσης. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να κάνετε το ίδιο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα λέμε στην εξεταστική του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου!