Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε ότι το δημοφιλέστερο συνέδριο για το Ανοικτό Λογισμικό, το FOSSCOMM, θα διεξαχθεί στους χώρους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στις 9 και 10 Νοεμβρίου.

Το FOSSCOMM αποτελεί μία από τις πιο αναμενόμενες εκδηλώσεις για λάτρεις του Ανοικτού Κώδικα, συγκεντρώνοντας κοινό από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Είναι μία ευκαιρία για να μοιραστείτε γνώσεις, να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο και να δικτυωθείτε με συναδέλφους και επαγγελματίες του χώρου, άντρες και γυναίκες.

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας αναδεικνύεται ως ο ιδανικός τόπος για τη φιλοξενία του FOSSCOMM 2024, το οποίο επιστρέφει μετά το 2021, όπου διεξήχθη διαδικτυακά (https://2021.fosscomm.gr) Μια ενθουσιώδη κοινότητα ανοιχτού λογισμικού, που αποτελείται από φοιτητές και φοιτήτριες του πανεπιστημίου, ανέλαβε την οργάνωση του συνεδρίου.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η διαδικασία υποβολής παρουσιάσεων και εργαστηρίων, οπότε μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας: https://2024.fosscomm.gr/

Μέχρι τότε, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στα κοινωνικά μας δίκτυα για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα και εξελίξεις σχετικά με το συνέδριο.

Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά στο FOSSCOMM 2024, για μία ακόμα φορά γεμάτο συναρπαστικές συζητήσεις και γνωριμίες!

Με εκτίμηση,

Η Οργανωτική Ομάδα του FOSSCOMM 2024

FOSSCOMM banner

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *