Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την κυκλοφορία της έκδοσης 1.1.0 του myUoM, γεμάτη με συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά, βελτιωμένες λειτουργίες και βελτιωμένη εμπειρία χρήσης. Η ομάδα μας εργάστηκε επιμελώς για να σας φέρει αυτές τις ενημερώσεις και είμαστε σίγουροι ότι θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σας με την πλατφόρμα μας.

Τι νέο υπάρχει στην έκδοση 1.1.0:

Μετάφραση στα αγγλικά: Για να διασφαλίσουμε ότι η πλατφόρμα μας είναι προσβάσιμη σε όλους, εισαγάγαμε υποστήριξη μετάφρασης στα αγγλικά. Τώρα, μπορείτε να απολαμβάνετε την πλοήγηση στο myUoM στην αγγλική γλώσσα.

Σελίδες ανακοινώσεων για κάθε τμήμα: Το να παραμένετε ενημερωμένοι είναι απαραίτητο, ειδικά σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον. Με την έκδοση 1.1.0, εισαγάγαμε ειδικές σελίδες ανακοινώσεων για κάθε τμήμα. Αυτή η βελτίωση επιτρέπει στα τμήματα να μοιράζονται σημαντικά νέα, ενημερώσεις και πληροφορίες για εκδηλώσεις.

Αναδιαμόρφωση του codebase για αποδοτικότητα: Δεσμευόμαστε να παρέχουμε μια απρόσκοπτη και αποτελεσματική εμπειρία για όλους τους χρήστες. Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης, αναδιαμορφώσαμε εκτενώς την κωδική μας βάση. Αυτή η βελτιστοποίηση εξασφαλίζει ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, ομαλότερη πλοήγηση και συνολικά βελτιωμένη απόδοση.

Πώς να ενημερώσετε την εφαρμογή:

Εάν ανυπομονείτε να αρχίσετε να εξερευνάτε τα νέα χαρακτηριστικά της έκδοσης 1.1.0 του myUoM, δείτε πώς μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή σας:

Αυτόματες ενημερώσεις: Για τους περισσότερους χρήστες, η εφαρμογή θα ενημερώνεται αυτόματα. Απλώς ανοίξτε το myUoM και θα βρείτε την τελευταία έκδοση να σας περιμένει.

Έχετε πρόβλημα; Καθαρίστε την προσωρινή μνήμη σας: Αν δεν δείτε αμέσως την ενημέρωση, δοκιμάστε να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ανανέωση της εφαρμογής και να διασφαλίσει ότι έχετε πρόσβαση στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε: Σε ορισμένες περιπτώσεις, αν εξακολουθείτε να μην έχετε πρόσβαση στην έκδοση 1.1.0, μπορείτε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή από το τηλέφωνό σας και στη συνέχεια να την επανεγκαταστήσετε. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στη ρύθμιση “Εγκατάσταση εφαρμογής” στο Google Chrome και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Ενθαρρύνουμε όλους τους χρήστες να επωφεληθούν από αυτές τις νέες λειτουργίες και βελτιώσεις. Τα σχόλιά σας είναι ανεκτίμητα για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε περαιτέρω την πλατφόρμα μας και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ανάγκες σας.

Συμβολή στο έργο ανοικτού κώδικα του myUoM:

Πιστεύουμε ότι οι καλύτερες ιδέες συχνά προέρχονται από την κοινότητα που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα καθημερινά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε καταστήσει το myUoM ένα έργο ανοικτού κώδικα. Αν είστε παθιασμένοι με τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών, τον προγραμματισμό, το σχεδιασμό ή απλά έχετε σπουδαίες ιδέες να μοιραστείτε, σας καλωσορίζουμε να συμμετάσχετε στην πρωτοβουλία μας για το έργο ανοιχτού κώδικα. Συμβάλλετε στο αποθετήριο του έργου μας στο GitLab.

Σε επερχόμενο άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις ιδέες μας για το μέλλον του myUoM. Αλλά εδώ είναι το συναρπαστικό μέρος: θέλουμε εσείς, οι χρήστες που γνωρίζουν καλύτερα την πλατφόρμα, να συμμετέχετε στην υλοποίηση αυτών των ιδεών. Θα αναζητήσουμε συνεισφορές της κοινότητας για να βοηθήσουμε να γίνουν αυτές οι ιδέες πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε που συμμετέχετε στο ταξίδι του myUoM. Η συμμετοχή και οι συνεισφορές σας είναι αυτές που κάνουν την πλατφόρμα μας να ευδοκιμεί και ανυπομονούμε να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε μαζί.

Κατηγορίες: myUoM

1 σχόλιο

Open Source UoM, το τώρα και το μέλλον - Open Source UoM · 18 Σεπτεμβρίου 2023 στο 8:47 πμ

[…] και ανακοινώσαμε την έκδοση 1.1.0 του […]

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.