Το Akademy είναι το ετήσιο συνέδριο της Κοινότητας του KDE. Εάν εργάζεστε σε θέματα σχετικά με το KDE, αυτή είναι η ευκαιρία σας να παρουσιάσετε τη δουλειά και τις ιδέες σας στην ευρύτερη κοινότητα του KDE.
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΜ) στη Θεσσαλονίκη. Οι ομιλίες θα διεξαχθούν το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουλίου. Το υπόλοιπο της εβδομάδας (Δευτέρα – Παρασκευή) θα είναι αφιερωμένο σε συναντήσεις Birds-of-a-Feather (BoFs), συνεδρίες και εργαστήρια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας, η ημερομηνία υποβολής για παρουσίαση ήταν η Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, 23:59 UTC.

Είστε πολύ τυχεροί γιατί πήρε παράταση. Μπορείτε να στείλετε την παρουσίασή σας μέχρι την Κυριακή 30 Απριλίου 2023, 23:59 UTC.

Εάν έχετε κάποια απορία ή διστάζετε να στείλετε την πρότασή σας, μπορείτε να λάβετε συμβουλές στέλνοντας ένα email στο akademy-talks@kde.org και να ρωτήσετε. Η επιτροπή προγράμματος μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις μέσω ταχυδρομείου ή μέσω κλήσης.

Η Επιτροπή Προγράμματος Akademy 2023

Η φετινή επιτροπή είναι οι Albert Astals Cid, Carl Schwan, Georgios Fakidis, Jos van den Oever και ο Neofytos Kolokotronis.

Περισσότερες πληροφορίες στο akademy-talks@kde.org