Βρισκόμαστε στην 87η Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και στην Open Source UoM είμαστε ενθουσιασμένοι που συμεττέχουμε σε αυτό το σημαντικό γεγονός. Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε στο Περίπτερο 14, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όπου θα παρουσιάσουμε τις τελευταίες καινοτομίες μας και θα συζητήσουμε για το μέλλον της ομάδας.

Τι να περιμένετε από την Open Source UoM στη ΔΕΘ:
  1. Αποκάλυψη των τελευταίων εκδόσεων του myUoM: Το Open Source UoM παρουσιάζει με υπερηφάνεια τις νεότερες εκδόσεις του myUoM, της εμβληματικής μας εφαρμογής που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την ακαδημαϊκή εμπειρία. Αυτές οι ενημερώσεις φέρνουν βελτιωμένη λειτουργικότητα, βελτιωμένη εμπειρία χρήστη και καινοτόμα χαρακτηριστικά, κάνοντας τη ζωή στην πανεπιστημιούπολη πιο απρόσκοπτη και ευχάριστη.
  2. Παρουσιάζουμε ένα νέο ερευνητικό έργο: Θα προσφέρουμε μια αποκλειστική πρώτη ματιά στο τελευταίο μας ερευνητικό έργο, το οποίο έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με την εκπαιδευτική τεχνολογία. Ελάτε μαζί μας για να εξερευνήσετε τις δυνατότητες και να μοιραστείτε τις απόψεις σας.
  3. Συζήτηση για μελλοντικά έργα: Στο Open Source UoM, πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας. Κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, συμμετέχετε μαζί μας σε συζητήσεις σχετικά με τα επερχόμενα έργα μας. Μοιραστείτε τις ιδέες, τις προσδοκίες και το όραμά σας για το μέλλον της εκπαιδευτικής τεχνολογίας. Η συμβολή σας είναι ανεκτίμητη.

Ελάτε μαζί μας στο Περίπτερο 14, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.