Ο Thomaz Canabrava είναι ένας έμπειρος C++ engineer με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας. Θα δώσει μια εισαγωγή στην C++ σε ένα 2ωρο workshop την Πέμπτη 20/07, από τις 11:00 έως τις 13:00, στο αμφιθέατρο 13 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Το workshop απευθύνεται σε αρχάριους και ενδιαφερόμενους για την C++. Θα ξεκινήσει με τα βασικά της γλώσσας, όπως η μορφολογία, η σύνταξη και η ερμηνεία. Στη συνέχεια, θα προχωρήσει σε πιο προχωρημένα θέματα, όπως η διαχείριση μνήμης, η πολυεπεξεργασία και οι δομή δεδομένων.

Ο Thomas είναι ένας πολύ έμπειρος και κατατοπιστικός εκπαιδευτής. Είναι γνωστός για την ικανότητά του να μεταδίδει σύνθετα θέματα με απλό και κατανοητό τρόπο.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την C++, σας προτείνω να παραακολουθήσετε το workshop του Thomas Canabrava. Θα είναι μια πολύτιμη εμπειρία για κάθε προγραμματιστή.

Πληροφορίες για το workshop:

  • Ημερομηνία: Πέμπτη 20/07
  • Ώρα: 11:00 – 13:00
  • Τοποθεσία: Αμφιθέατρο 13, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
  • Κόστος: Δωρεάν

Δεν χρειάζεται καμία εγγραφή.

Θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το QtCreator και το Cmake.

Το workshop πραγματοποιείται στα πλαίσια του KDE Akademy, ενός διεθνούς συνεδρίου για τον ελεύθερο λογισμικό. Το KDE Akademy είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να μάθετε περισσότερα για το ελεύθερο λογισμικό, να δικτυωθείτε με άλλους προγραμματιστές και να εμπνευστείτε από τους καλύτερους προγραμματιστές στον κόσμο.

Κατηγορίες: AkademyΚοινότητες